luni, 1 decembrie 2014

Angajez paratrăsneți mobili

Apăi gată, m-am săturat. M-am săturat să muncesc pentru alţii, aşa că azi mi-am deschis firmă. Şi cred că am descoperit şi o nişa liberă şi neexploatată. Că şi aşa prin blogosferă se repetă obsesiv cuvântul „nişă”. Toată lumea urlă la toata lumea „nişează-te băh!”. Bine băh, mă nişez şi îmi deschid afacere de paratrăsneţi mobili de închiriat.

Principiul de funcţionare e foarte simplu: de ce să ai pe vilă ditamai fierătania inestetică – ca să nu spune de-a dreptul dizgraţioasă – când poţi să ai doar când e absolut necesar? Gen vezi că vine vijelia, suni la firma mea, alegem împreună un paratrăsnet care să corespundă nevoilor dumneavoastră de paratrăsnare, evident luând în calcul şi bugetul de care dispuneţi.. şi în maxim 15 minute un paratrăsnet mobil se va urca pe vila dumneavoastră. În caz de ceva, fulgerul va fi atras irezistibil de paratrăsnet, salvându-vă astfel familia, casele şi electronicele dumneavoastră.

Fiindcă afacerea e deja demarată, am şi primul angajat: tânărul din imagine, fotografiat chiar înainte să plece pe teren la prima lui intervenţie. Acesta este în categoria low-end a ofertei de preţ, datorită caracteristicilor sale fizice nesatisfăcătoare:înălţimea mică. Ergo preţul mic la închiriere. Evident, cu cât paratrăsnetul mobil va fi mai înalt – şi deci cu şanşe mai mare de a atrage fulgerul - cu atât va creşte şi preţul de listă. Dar cum puţine afaceri se pot face cu un singur angajat, mai am nevoie de oameni. Anunţ pe această cale că angajez paratrăsneţi mobili. De preferat să fi fost scăpat în cap când era mic. Salariu fix avantajos şi bonuri de masă. Dacă un paratrăsnet nu apucă finalul lunii, bonurile sale de masă vor fi donate familiei. Aştept şi provincia. PS: bijuteriile vi le aduceţi de acasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu